A Simple Key For çanakkale prefabrik ev Unveiled

Wiki Article

Konut açığının en kısa sürede kalıcı olarak kapatılmasını sağlamak için tasarlanan prefabrik ekonomik toplu konutlarımız, deprem, sel ya da savaş gibi dış faktörlerden kaynaklanan durumlarda hızla kurularak mağduriyetlerin en kısa sürede giderilmesini sağlar.

Son yıllardaki inşaat maliyetlerindeki artış konut satışlarını çok düşük seviyelere geriletmiş inşaatlar neredeyse durma noktasına gelmişti.

Bu evler ruhsatlı ve plakalı olduğundan dolayı imar iznine tabi olmamaktadır ve araç sınıfında nitelendirilmektedir. Yine de bazı belediyeler prefabrik evler için özel izin tanımaktadır bu yüzden bununla alakalı belediyeye ya da bulunmuş olduğunuz şehirde ki mimarlık ofislerine prefabrik ev yapma ile alakalı detaylı bilgiyi sorabilirsiniz.

Prefabrik evler ısı yalıtımı olarak betonarme evlerden çAlright daha iyi yapılardır çünkü evin her duvarında 16 dns strafor ya da 40 dns taş yünü, çatıda ise 10 santim kalınlığında izolasyon bulunmaktadır. Ses konusunda ise betonarme yapılarla aynı sayılabilecek bir izolasyona sahiptir.

Satış sonrası prefabrik evde gerekebilecek olası servis taleplerini karşılayacak bir ekibin bulunup bulunmamasına özellikle dikkat edilmelidir.

Günümüzdeki yüksek maliyetli betonarme evlerin yanı sıra uygun fiyatları ile bütçenizi koruyor ve aynı zamanda da hayalinizdeki eve sahip olmanıza imkan sağlıyor. Aynı zamanda depreme karşı dayanıklı olması da tercih edilme oranını arttırmaktadır.

Prefabrik evlerin taşınmasının daha kolay olması, hızlı teslim edilebilir olması da prefabrik ev almanız için yeterli nedenler arasında yer alıyor. Üstelik bakımını doğru ve düzenli şekilde yaptığınızda çanakkale prefabrik ev fiyatları 50 yıldan 70 yıla kadar kullanım süresi bulunuyor.

Karmod, müşterilerine tek katlı prefabrik evlerden prefabrik villaya kadar pek çOkay farklı türde hazır prefabrik ev modeli sunar. Alanında uzman konut tasarımcılarının özgün çalışmalarıyla tasarlanan Karmod hazır ev modelleri aşağıdaki şekildedir:

Aynı aşamada yine aynı planın kullanımıyla çelik evin tam yapı güvenliğini sağlayan statik hesaplamalar kusursuz şekilde tamamlanmaktadır. Tam yangın güvenliği için çelik ev modeline özel elektrik tesisat projesi yine bu aşamada hazırlanmaktadır. Aynı şekilde sıhhi ve atık su tesisat projeleri de tekirdağ prefabrik ev modelleri modele özel tasarımla ortaya konulmaktadır.

Tek katlı veya iki katlı modellerde tasarlanan prefabrik ev modeli konut sahibi olmayı kolaylaştırır.

Duvar ve çatı sistemiyle iyi izole edilmiş prefabrik ev ses yalıtımına sahiptir. Yalıtım performansını sergi alanlarımızı ziyaret ederek deneyimleyebilirsiniz.

çanakkale prefabrik ev modelleri Yeni nesil teknolojilerin kullanıldığı makine hatlarında üretilen bu evler tüm lojistik imkanlarıyla istenilen yerlere kolayca taşınabiliyor. Kaynaksız yeni kırklareli prefabrik ev fiyatları birleşim sistemiyle her yerde firma uzmanlarımızca kurulum yapılarak teslim ediliyor.

Tek katlı ve iki katlı istenilen büyüklüklerde tasarlana bilen hazır ev yatay mimari konseptinin en best konut modelidir. Klasik tarzlarla fashionable mimari detaylarının çok iyi entegre edilebildiği yapı modeli yatay mimari kırklareli prefabrik ev projelerin kısa sürede tamamlanmasına büyük katkı sağlıyor.

Little houselar tekerlekli römorklu ruhsatlı ve plakalı olduğunda imar izni olmadan arsada ikamet edip elektrik ihtiyacını güneş paneli ile su ihtiyacını depo ile çözebilen yapılardır. Bunlarında fiyatları 139.900 tl den başlamaktadır.

Report this wiki page